Egyik olvasónk hivta fel a figyelmünk miszerint a Székelyföld matrica rendelésekor a SzékelyhonWebáruház-on keresztül bár mi azt írtuk, hogy ingyenes a kiszállítás a számlázási adatoknál mégis megjelenik a szállítási költség is.

És valóban első látásra tényleg úgy tűnhet miszerint a posta költséget keményen meg kell fizetni.


Tovább lépve (Pénztár) azonban ha az “ingyenes kiszállítású települést választok” menüpontból választ települést a kedves vásárló, már el is mosolyodik és egyből leesik neki, hogy a fentebb feltüntetett “szállítási költség” Románia területére értendő és egy pillanatra talán még el is gondolkodik a SZÉKELYFÖLD NEM ROMÁNIA szlogen igazságán.

Na de lássuk csak a “következő lépést”:


Na igen itt már egyértelműen latszik hogy a “szállítási költség” bármelyik szállítási módot is válaszuk az összeg minden esteben 0.00 lej.

A következő lépésben megadjuk miként szeretnénk a megrendelt termeket kifizetni:


Majd miután ismételten meggyőződünk arról hogy a termek árra valóban nem változott:

Véglegesítjük megrendelésünket.

FIGYELEM: Amennyiben ön olyan településen él amelyet nem föd le a SzékelyhonWebáruház terjesztői hálózata megrendelését kérjük küldje el az erdelyimagyarsagert@gmail. com e-mail címre név, cím ill. telefonszám megjelölésével és mi postai úton egy levél borítékban költségmentesen eljuttatjuk önnek.

További információval a 0746652347– es telefonszámon szolgálhatunk.

Csíkszereda területén önkénteseink, kérésre személyesen is kézbesítik a megrendelést ez esetben elegendő telefonon keresztül leadni a megrendelést.

Kapcsolódó: 
Kapható a Székelyföld matrica
Ez Románia, és nem Székelyföld!
Megjelent a Székelyföld autós matrica
Reklámok