Egyesületünk kezdeményezésére, immáron elkészült az erdélyi regionális tudatott népszerűsítő matricánk is. Használója büszkén hirdeti, hogy kötődik saját régiójához, a matrica felragasztásával Te is kifejezheted azt, hogy szülőföldünk egy megismételhetetlenül egyedi európai térség, sajátos hagyományokkal, kultúrával, természeti kincsekkel, jellegzetes ízekkel és színekkel megáldott vidék, a matrica megrendelésével pedig támogatod egyesületünk célkitűzéseit is.

Az öntapadós ára: 10 lej! Szállítási költséget Románia területén nem számolunk fel.

Megrendelésért kérjük írj az: erdelyimagyarsagert@gmail.com e-mail címre név, cím ill. telefonszám megjelölésével vagy érdeklődj a (+40)746686696-es telefonszámon.

FRISSÍTÉS 1: Mivel a fenti képen levő matrica miatt, elég komoly vita alakult ki. meghallgatván kritikusaink véleményét, úgy döntöttünk készítünk egy másik verziót is és szavazásra bocsájtsuk a dolgot. Szavazzatok ti is, segítsetek nekünk jó döntést hozni!

FRISSÍTÉS 2: A szavazás eredményeképp úgy döntöttünk lemondunk az uniós lobogóval ellátott matricáról és a második verzió mellett maradunk:

Kapcsolódó:
Megjelent a Székelyföld autós matrica
Reklámok