aushanA napokban levélben fordultunk a marosvásárhelyi Auchan áruház vezetőségéhez , amelyben arra kértük őket, hogy használjanak kétnyelvű román-magyar feliratokat üzletükben arra hivatkozván miszerint “Anyanyelvünkhöz jogunk van! Minden téren! A kétoldalú tisztelet és megértés jegyében!”

Levelünkre Leonard Nistor, a marosvásárhelyi Auchan vezérigazgatója válaszolt melyet most teljes terjedelmében le is közlünk. Íme:

“Tisztelt vásárlók,

Auchan az elsők közötti üzlet volt Marosvásárhelyen a nyitás óta 2007-től , akik használják a  kétnyelvű feliratokat az áruházban .

Ezt megtartottuk  a közelmúltbeli átalakítás alkalmával is , és az összes jelző útvonal táblákat  és termék kategória táblák  kétnyelvűek. Egy sajnálatos  hiba miatt a mérleg és a pénztárgépeknél a jelző táblákat  az általános modell szerint gyártották , csak  a románul.

Köszönjük, vásárlóink  felhívásait és   biztosíthatjuk hogy  a hibát kijavítsuk, hogy továbbra is a kedvenc áruháza maradjunk az  összes Maros megyei lakosnak .

Megjegyezzük hogy a Marosvásárhelyi  Auchan tiszteletben tartja és elősegíti i a társadalmi sokszínűséget, példa erre az a tény, hogy több mint 55%-a  Marosvásárhelyi munka  társainknak  magyarok, azaz több mint 50%-vezetői beosztású. Az ügyfelek fogadására és kezelésére a pénztárgépeknél több mint 90% az alkalmazottaknak  beszél magyarul .  

Szintén  az Auchan az  egyetlen áruház amely kereskedelmi tevékenységet szentelt magyar termékeknek, és a helyi körülményekhez alkalmazkodó termékek széles skáláját folyamatosan az őnők rendelkezésére

Bocsajtja.

Leonard Nistor

 

Stimati domni/ Stimate Doamne

Auchan a fost printre primele magazine din Targu Mures care au utilizat inscriptionarile bilingve pentru semnalizarea in magazin, inca de la deschiderea din 2007.

Acest lucru a fost pastrat si dupa remodelarea recenta a magazinului, toate panourile de alei pentru semnalizarea categoriilor de produse fiind bilingve. Dintr-o eroare, cateva panouri pentru cantar, respectiv de pe linia caselor au fost produse pe macheta generala, doar in limba romana.

Multumim clientilor nostri pentru sesizarea acestui aspect si ii asiguram ca vom corecta situatia, pentru a ramane hipermarketul preferat al tuturor locuitorilor din Mures.

Mentionam ca Auchan Targu Mures respecta si promoveaza diversitatea sociala, un exemplu in acest sens fiind si faptul ca peste 55% dintre angajatii nostri din Targu Mures sunt maghiari, respectiv peste 50% cadre de conducere. In ceea ce priveste primirea si tratarea clientilor, peste 90% dintre angajatii de la case vorbesc si limba maghiara.

De asemenea, Auchan este singurul hipermarket care realizeaza actiuni comerciale speciale dedicate produselor maghiare si are o gama permanenta larga de produse adaptata specificului local.

Cu inalta consideratie,

Leonard Nistor”

HIRDETÉS 
Erdély -, Székelyföld autós matrica kapható
Reklámok