301603_121246491317297_1186006853_nMegszoktuk már, időnként minket is érnek bírálatok van úgy, hogy jogosan máskor jogtalanul. Nemrégiben is ez történt! Egyik fotelforradalmár, a Facebook közösségi oldalon azt fájlalta, hogy a regionális öntudatot népszerűsítő autósmatricáinkat több ember illetve autós használná szerte a világban, ha ebből nem csinálnánk bizniszt. Szerinte: „Egyszerűen csak fel kellene tölteni és bárki letölthetné, kinyomtathatná és autójára tehetné.”

Hozzászólását egy nyereményjáték kapcsán tette, melyben egy a SIC matricát népszerűsítő kép megosztásával INGYENESEN igényelhetne is egyet. Ámbár ő nem azt tette! Inkább beszólt!

NYEREMÉNYJÁTÉKAINK ITT és ITT!

Önkéntelenül is felmerül bennünk a kérdés, ha már őkelme nem engedheti meg magának hogy egy autósmatrica megvásárlásával hozzájáruljon az Erdélyi Magyarságért Egyesület célkitűzéseinek a megvalósításához, akkor miért nem igényli azt olyankor amikor az INGYEN van? Ezzel is hozzájárulva kezdeményezésünk népszerűsítéséhez?

Avagy pl. az egyesületünk oldalán található kétnyelvű táblákból, melyeket szinten ingyenesen letölthet és kinyomtathat, használ ö egyet is, avagy bárki is az ő ajánlása révén az ismerősei közül? Támogatta-e az éves jövedelme után az államkasszába már befizetett adó 2%-val egyesületünket (amit szintén ingyenes autósmatricával jutalmazzunk!!!) avagy bármely más nonprofit szervezetet, – mely gesztus lényegében nem kerül semmibe, hiszen az adóját már kifizette – ; vagy inkább „érdekel is engem” alapon a ROMÁN államnak hagyta azt a pénzt, mellyel a MAGYAR közösséget erősíthetné?

Netán adományozott is?

Félünk ha a felmerült kérdésekre felelnie kellene NEM-mel lenne kénytelen válaszolni!

A tapasztalat azt mutatja, hogy sokan meg azzal a lehetőséggel sem élnek ami INGYEN van, akkor sem segítenek ha számukra az nem kerül semmibe, ilyen alapon hozzánk hasonlóan minden nonprofit szervezet rászorul arra, hogy “üzleteljen”. A célkitűzések megvalósítása SAJNOS minden esetben pénzbe kerül.

KÖSZÖNJÜK HA VÉLEMÉNYÜNK MÁSOKKAL IS MEGOSSZÁTOK!

Üdvözlettel,
az Erdélyi Magyarságért Egyesület alapítói

Reklámok