Европа-очко-песочница-удалённое-1035337Egy moszkvai születésű blogger sok év Magyarországra járás után, valószínűleg mégsem költözik Magyarországra, de  Erdélybe sem, hiszen az általa leírtak sajnos ránk külhoniakra is igaz. Elmondja, hogy miért ne élj az EU-ban. 

Régebben barátkoztam brit, német és olasz emberekkel, vagy ott élő oroszokkal, de aztán egyre jobban megromlott a véleményem a Nyugatról.
Én Magyarországot, mielőtt itt éltem volna sosem kezeltem a Nyugat részeként, de most már látom, hogy egyre jobban és jobban annak része kíván lenni. Legalábbis élvezni szeretnék a magyarok az ezzel járó előnyöket és kihúzni magukat az ezzel járó érdemi változások súlya alól. Ez a része eddig nagyon jól megy nekik.

Eleget láttam az egészből ahhoz, hogy a francba kívánjam az egész EU-t. Az itteni korombéli generáció (huszonévesek) valójában csak fogyasztani meg élvezkedni akarnak. Jó helyekre utazni, szerelmesnek lenni, jókat kajálni, jó cuccokba öltözni és a többi. Magyarországon különösen ezt tapasztalom. Egy elbaszott biomassza ez, amely se nem tiszteli az időseket, se nem akar dolgozni. Legalábbis 90-120 ezerért büdös, mert a határon nyugatabbra ennek megkeresik a többszörösét is ugyanazzal.

Fiatalok

A 25 éves lányok, akik már mindenféle faszival keféltek és összegyűjtöttek egy csomó kis vírust, amiről azt sem tudják, hogy lappang bennük. Mert azt olvasták, azt hallották, azt vágyják, hogy nekik is legyenek olyan élményeik, amiket a filmeken és a reklámokban látnak. 30 éves korukra sem tanulnak meg megsütni egy húst, de egy Margarita-koktélt bármikor kevernek neked. Nem tudják, hogyan kell megmérni helyesen a testhőmérsékletüket, de a másnaposság ellen többféle módszert is ismernek. Leszarják az anyaságot, de azt kutatják, hogy vehetnek akciósan menő shortot, hogy meghódítsák a narancsbőrükkel az éppen kiszemelt csávót.

A srácok, akik azon agyalnak, hogy hová lehet menni edzeni, hol jobbak a csövek a szoláriumban és melyik fodrászatban borotválják le még jobban kétoldalt a fejüket, hogy középen maradjon egy elbaszott csík. Aztán lemásznak valami romkocsmába, felvisznek egy lányt, majd keresik a következőt. És a lelkiismereted hol van, te paraszt? Bocs, hülye vagyok, mert ezekhez nem is kell olyan.
A francba azokkal, akik egész nap minden szart összeesznek, amit megkívánnak, dohányoznak, állandóan lerészegednek, aztán pánikszerűen edzenek, de mégis úgy élnek, mint Márió, akinek még van két élete.

bicska-reklam

További infóért kattints a képre

A francba azokkal, ahol a rapperek csak arról képesek szövegelni, hogy az élet szar, de ők jók. Hogy a világ gonosz, máshol jobb, csak a jókat bántja a sors. Persze, hogy szar az életed, ha 25 évesen otthon rohadsz a szüleidnél, mert ezért a pénzért büdös a munka. Persze, hogy szar, mert rohadt nehéz olyan embereknek munkát adni, akik nem tudják ki volt Santiago bácsi és hogy mi történt a saját országukban 1956-ban. Azért, mert a kelet-európai fiatal egy álomvilágban él és inkább eltakarodik máshová, hogy ott étteremben mosogassa a tálcákat, csak legyen miből a drágább festéket megvenni a körmeire.

A francba azokkal az emberekkel, akik szemtől szemben mosolyognak, a hátad mögött meg gyűlölnek, ez olyan igazi nyugati szokás. Akik nem tudják, milyen győzni valahol valamiben, mert mindig a másik megfúrása, a főnökök, az ország vezetőinek szidalmazása és elutasítása a menekülőút arra, hogy ők miért nem tudnak változtatni a saját életükön.

>>> SZÉKELY ZÁSZLÓ + SIC MATRICA INGYEN <<<

A francba azzal a társadalommal, ahol annak gyerekei keresik a legjobb beállítást egy szelfihez, aztán remegve várják a lájkokat és el nem mozdulnak a gép elől, amíg nem kapják meg az önigazolást, hogy ők jók.
A francba azzal az országgal, ahol egy múzeumban csak turisták vannak. És ahol olvasni nem divat, de Coelhót fikázni annál inkább.

Társadalom

A francba, a francba, a francba azokkal a szakbarbárokkal, akiket a nyugat nevel és ezért semmi máshoz nem értenek, mint ami őket érdekli, mert általános műveltségük nincsen. Nincs miről velük beszélgetni. Hogy a pasim fellép valahol és le kell ereszkednie stand upolás közben a közönség szintjére, mert nincs meg a szükséges általános tudásuk egy vicc megértéséhez. Hogy az általa nekem bemutatott nagynevű magyar humoristák nem tudnak viccelni az évtizedes rutinjukkal akkor, ha egy kis tárgyi tudás kéne a közönség részéről. Tudod, mi rosszabb ennél? Amikor valaki nem a poénon nevet, hanem azért, mert nem tudja mi a poén. És amikor ez a közönség döntő többségére jellemző, akkor óriási baj van. Az amerikai TV-showkban is ki van téve egy lámpa, hogy mikor kell nevetni. Ez a magyar jövő is.

A francba azzal az Európával, ahol óriási tömegben találkozom egyedülálló 30-35 fölötti nőkkel. És ha megkérdezed tőlük, hogy miért nincs még gyerekük, azt felelik: “Még nem gondoltam rá!” illetve “Még nem találtam meg az igazit.” Akkor mikor fogod? Hol a francban voltál az elmúlt három évtizedben, bazdmeg? Milyen elbaszott világ az, ahol a te egyéni boldogságod fontosabb, mint másoké?

>>> Magyarok: a halálra ítélt nemzet <<<

A család: apa, anya, gyerekek. Gyerekek? Minek? Az csak zavarná az élet élvezetét! Itt óriási tömegei élnek azoknak az embereknek, akik azért nem vállalnak gyereket, mert nem tehetik meg. És amint anyagilag képessé válnak a gyerekvállalásra, be akarják pótolni azt, ami a pénzhiány miatt korábban kimaradt és ezért saját magukkal vannak elfoglalva. Undorító. Aztán 40 év után jönnek a ráncok, a cellulitisz, a frusztráció meg egy macskaméretű kutya, a kezébe. Hogy ne legyen magányos.

Nem értem a gyermektelen embereket. Azok mégis milyen felsőbb célt tűztek ki maguk elé? Mi az, ami motiválja őket egy bizonyos kor felett? Hogy a sok szesztől megdögöljenek májzsugorban?

De hát minek is ezeknek gyerek, hogy aztán azok is azt higgyék, hogy a maracuja egy állam, a Dalai Láma meg egy állat.

 EU – másként

Konklúzió

Drága magyarok, tessék átgondolni azt, amit fentebb írtam. Ti  nem vagytok a Nyugat. Már éppen minden szart átvettetek, de még elég kevés jót. Ha a szakbarbárok világát akarjátok magatoknak is, a jólétért cserébe, akkor ti is úgy fogtok megrohadni, mint a többi nyugati nép. Anyagi értelemben rendben lesztek, boldogok lesztek, már amennyire egy esztelen, gyermeki néptömeg képes rá. Legyetek gyermekek, akik csak a saját boldogságukkal törődnek. Ne nőjetek fel soha és még legyetek is büszkék rá. Aztán mehettek szavazni, de általános műveltség nélkül,  így működhet a demokrácia jól. Mert nem kell értenetek valamit, elég csak érezni valaki mellett vagy valami ellen.

Ha nem értesz egyet velem, akkor pontosan tudhatod, hogy jó neked a fogyasztói társadalom, jó neked a fogalmatlanok demokráciája, mert már úgysem érted, hogy mi történik körülötted.

Na, befejezem, mert most már más dolgom van.

Forrás: Posztinfo

Reklámok