Banners-of-Ponta-Romanias-PM-and-leader-of-rulling-leftist-coalition-and-Iohannis-head-of-Romanias-centre-right-opposition-Liberals-and-ethnic-German-mayor-of-the-medieval-Transylvanian-city-of-Sibiu-_1414Politikai körökben a seggnyalás diplomáciai alapszabály, s ez alól sajnos a magyar érdekképviseletet ellátó RMDSZ sem kivétel, hiszen a politikai pálfordulások és prostitúció nagymestereiként ők sosem csináltak abból problémát, hogy átfeküdjenek egyik ágyból a másikba, akár aktus közben is, úgy nézz ki Hunorka szakított a pártja által meghonosított szokással, mert miközben kihúzta fejét Ponta seggéből az szemtelenül az arcába fingott, ezért jómaga keserű szájízzel megállapította: neki ebből elég volt.

Nem elég, hogy ágyastársa, miatt veszélybe került a marosvásárhelyi Gyógyszerészeti Egyetemen a magyar oktatás, ráadásul még Székelyföld autonómiáját is ellenezve üldözte a székely zászlót, eközben még az erdélyi autópálya építésének folytatását is szabotálta. Nem elég, hogy folytonosan a szemébe hazudott, a régiósítást is az RMDSZ érdeke ellenében akarta végrehajtani, kiderült párja hűtlen szeretőnek bizonyult, az államelnöki tisztség elnyerésének érdekében, riválisával Vadim Tudorral is megcsalta. Hunorka ezért csalódottan hátat fordított kedvesének. Ugyan nem okozott volna számára problémát az agyban való jobbra fordulás sem de Johannis udvarlását azzal utasította el, hogy ő bizony a nőket szereti.

Sértődöttségében arra a döntésre jutott pártja – az RMDSZ – nem támogat senkit, választóinak saját lelkiismeretére bízza, kire szavaznak az elnökválasztás második fordulójában.

Hunorka

De vajon azon partfüggetlen választok akik már régóta vallják, szavazataik által nem akarnak egy velejéig korrupt államhatalom részeseivé válni, kit támogatnak?

H  I  R  D  E  T  É  S

>>> Székelyföld és Erdély az autókon <<<

 

 

Reklámok