gyuloljuk-a-magyar-fajt

Gyűlöljük a magyar fajt román feliratú (Urâm rasa ungurească) kék-sárga-piros színű falragaszt helyeztek el Sepsiszentgyörgyön a Kovászna megyei tanács székhelyével átellenben, az Erzsébet park szélén álló egyik közlekedési tábla oszlopán.

>>> Székely zászló + SIC autósmatrica INGYEN <<

A lehúzós címkére tegnap, a székely szabadság napja utáni napon, kevéssel március 15-i nemzeti ünnepünk előtt figyeltünk fel. Ajánljuk az illetékes állami hatóságok figyelmébe. (sz.)

fotó: Albert Levente
forrás: 3szek.ro

Frissítés:

A rasszista ragasz kiigazításra került

Nemrég rasszista és xenofób, “gyűlöljük a magyar fajt” feliratú matricákkal provokálták a helyi magyarságot. A helyi HVIM kézbe vette a takarítási munkálatokat…

>>> Székelyföld és Erdély az autókon <<<

Nem sokáig zavarta a kedélyeket a “gyűlöljük a magyar fajt” feliratú, Sepsiszentgyörgyön megjelenő matrica, ugyanis minden jel szerint a helyi Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézbe vette a primitív xenofóbiát sugárzó magyarellenes ragaszok átdolgozását.

6404_21426191964A mozgalom által készített képhez mondanivalót is hozzáfűzött a helyi csoport Facebook oldala:
“Mozgalmunk tagjai eltakarták a magyargyűlölő román nyelvű matricát, amelyen ez a magasröptű üzenet állt: “Utáljuk a magyar fajt”. A mi válaszunk elég egyszerű, ez itt Székelyföld, aki pedig Sepsiszentgyörgyön, vagy bármelyik Székelyföldi városban ennyire betegesen gyűlöli az őshonos, többségben lévő magyarságot, az költözzön máshova, mondjuk menjen epret szedni Spanyolországba, Dan Tanasanak már bejött!”

http://www.itthon.ma/

H  I  R  D  E  T  É  S 

bicska reklamTovábbi infóért kattints a képre

Reklámok