szekelyszabadsagnapja-740x491Ez is egy anyaországi vélemény. Pontosabban több.
Oknyomozásra adományokat gyűjtesz? Gondold meg jól!

Azt olvastuk, hogy a januárban indult Erdély Átlátszó – amely olvasói adományaira támaszkodva egy kis, tényfeltáró újságírásra szakosodott műhely létrehozását tűzte ki céljául – arra kéri a nagyérdeműt, hogy jövedelemadója 2%-át adományozza az Átlátszó Erdély Egyesületnek, ezáltal támogatva a kitűzött cél elérését.

<<< Székelyföld nemzetközi jelzete a SIC! Ingyen igényelhető! >>>

A felhívást közösségi oldalukon is közzétették a fiúk, így hangzik: „Pofonegyszerű, és semmibe nem kerül az erdélyi magyar közéletet átláthatóbbá tenni. Egyedül az olvasóink adományai segítségével dolgozhatunk újságíróként mindenféle befolyástól mentesen.”

Ehhez jönne jól minden adomány, a legkisebbtől a legnagyobbig. Aki megteheti, és úgy érzi, hogy a tényfeltáró újságírást érdemes támogatni, aki megteheti, annak jól jön a segítsége. Körülbelül ennyit jelentenek a szavak. Ami ezután jön, az egészen elképesztő. A tisztelt kommentelők egy része, mondhatni elsöprő többsége az elemi gyűlölködés egybites hangján háborodik fel az ellen, hogy már megint pénzt kérnek tőle az erdélyiek támogatására. Igen, vannak olyanok, akiknek a fenti három sorról ilyenek jutnak eszébe: “Erdélynek semmit !!!!!!!!!!!!!!444 mert vissza élnek mindennel milyen jogon járnak ide a kórházba nem itt fizetik a TB-ét”, Erdélytől már “rosszul vagyok”!!, “persze az összes románkamu magyar itt élősködik takarodjanak amegélhetési román kutyák ezek nem magyarok korcs gecik román fatyuk.

A teljes gyönyör alább következik:

>>> SZÉKELY ZÁSZLÓ + SIC MATRICA INGYEN <<<

A magunk nevében csak egy dolgot fűznénk hozzá: Rég óta veri Isten a (hülye)magyart, de verje is mindaddig míg össze nem tart.

forrás: kolozsváros.ro

Reklámok