Autós matricák

A szülőföldünket népszerűsítő autós matricákat a regionális tudat erősítésének eszközeként ajánljuk a figyelmedbe. Használója büszkén hirdeti, hogy kötődik saját régiójához, a matrica felragasztásával Te is kifejezheted azt, hogy szülőföldünk egy megismételhetetlenül egyedi európai térség, sajátos hagyományokkal, kultúrával, természeti kincsekkel, jellegzetes ízekkel és színekkel megáldott vidék, a matrica megrendelésével pedig támogatod az Erdélyi Magyarságért Egyesület a hétköznapok kétnyelvűségét ösztönző kaputábla-programját, melynek keretén belül ingyenesen osztanánk szét: „PARKOLNI TILOS/PARCAREA INTERZISÔ; „HARAPÓS KUTYA/CÂINE RÃU“ típusú információs tábláinkat  az ezt igénylőknek, mellyel a vizuális kétnyelvűség népszerűsítése lenne a célunk, vásárlásával ön is hozzájárulhat az előállítási költségekhez.

ÚJ, ÚJ, ÚJ: Székelyföld és Erdély zászló kapható 

A kétnyelvű feliratokkal ellátott információs tábláink letölthető mintái egyébként, már most szabadon elérhetőek a „Kétnyelvű Erdély” menü pont alatt.

A regionális tudatot népszerűsítő öntapadósaink:

TSY (ERDÉLY) MATRICA

(8×12 cm)

SIC (SZÉKELYFÖLD) MATRICA

(8×12 cm)

SZÉKELYFÖLD CÍMER-MATRICA

(7,56×12 cm)

SZÉKELY KISLÁNY AZ AUTÓBAN

Vigyazz ram! Kislany! Vedett

(21×18,29 cm)

SZÉKELY KISFIÚ AZ AUTÓBAN  

Vigyaz ram! Kisfiu! Vedett

(21×18,29 cm)

A TSY, SIC, Székelyföld-címer lehúzósok ára: 10 lej (700 forint), mig a Szekely baba az autoban tipusuak 15 lejért (1000 forint) vásárolhatóak meg!  Szállítási költséget Románia területén nem számolunk fel.

Megrendelésért kérjük írj az: erdelyimagyarsagert@gmail.com e-mail címre név, cím ill. telefonszám megjelölésével vagy érdeklődj a (+40)746686696-es telefonszámon.

Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

FRISSÍTÉS

Amennyiben Magyarországról rendelnél írj a bozso92@gmail.com  e-mail címre vagy érdeklődj a 06 30 231 3363 -os telefonszámon.

 
Reklámok

37 thoughts on “Autós matricák”

 1. Isten ajándéka said:

  Na ezt már elismeréssel lehet viszonozni, ez igen, most megvan a megfelelö matrica Erdélyországunkról az eddig – reméljük megfelelöen sürün vásárolt – Székelyföld matrica mellé. Az idök szavára, viahros suttogását megszivelve eltünt a 12csillagos kékmezö, helyette Erdélyország körvonalai, beletüntetve a magyarlakta területekkel, díszíti a balfelét, mondhatnám szívét – nagyszerü!

  Sok szóváltás témája volt már, hogy miért ezek a betük, miért azok a betük, miért nem így, miért nem úgy, miért nem ez, miért nem az. Aki semmit sem tesz, az nem is tévedhet – mondja a német, és igaza van. Amúgy a németek tartózkodó félék, elég gyakran örvendenek annak, ha valaki másra lehet hárítani a felelöséget, vagy más lép elö a sorból és kíván átvenni egy feladatot. Ezért aztán dícséret az Erdélyi Magyarságért Egyesület embereinek, mindenekelött Aszinak, akinek lelkes, szüntelen fáradozása nélkül sem Székelyföld, sem Erdély matrica nem létezne. Ö a tettek embere, nem csak “kéne csinálni” “valaki álljon már neki” alapon él és tesz, hanem maga veti bele magát a fergetegbe és kidolgozza, kidolgoztatja a megfelelö váltózatot.
  Mint minden egyébb az életben, a matrica is egy állandó váltózásoknak alávetett tárgy, föleg hogy a hivatalos oldalak részéröl még mindig nincsen semmiféle nyilatkozat, inditvány vagy egyébb megmozdulás – írtam már, aki nem tesz semmit, az nem is téved.

  Támogassuk hát ezt az inditványozást is, legyünk szívböl-lélekböl erdélyiek, és ha eddig nem is fért annyira mindnkinek a szívéhez a Székelyföld Matrica – mert a csavaros eszü székelyen, Tamási Áron, Wass Albert és aCsíksomylói Búcsún kívül egyébbel nem tudta azonosítani – akkor most legyen Erdély matrica, amivel területi, földrészi hovátartozását aláhúzni kívánná és tenné is tehetsége, hozzáállása szerint.
  Ne féljünk a matricátóol, az nem harap meg senkit, a meggyözödött európapártiaknak pedig – van-e elegendö belölük az olvasók sorában? – hadd mondjam el, hogy a már majd 50 éve létezö európai egyezség szívéböl kezdtek kitöredezni az elsö tartórúdak, mintegy aláhúzva azt, hogy az európai egység nem az összefogásból, hanem az öntudatos, erös, magabíztos nemzetekböl és azok megnyílvánulásából él.

  Minden jóhitü embernek minden jót, Isten áldja meg Erdélyországunkat, Székelyföldünket lakóival, becsületes érdekképviseletével együtt. Legyen a Kárpátmedence ismét az, ami öseink mondáiiban mindig is volt: ÉDENKERT, FÖLDI PARADICSOM.

 2. Keresztes Albert said:

  Én nem a nyereményért osztom meg,hanem énis már egyszer irtam hogy az óthonunk népszerüsitéséért nagyon jó szivel meg teszem.Nem kellene olyan fel vágoan irni hogy ott a képernyön a matrica és le nyalhatod.nem voltam internet közelben és a telefonon pedig nem sok müveletet lehet végre hajtani,igy anyit tudtam hogy tetszik és kész.Tisztelettel Albert

  • Kedves Albert! Egyáltalán nem a felvágás volt a célunk amikor arra kértük a Fb-on az embereket, hogy osszak meg a matricáinkat népszerűsítő képeket majd meg utána “nyaljak le a nyereménysütit a képernyőről” csupán csak humorosan és viccesen akartuk felhívni magunkra a figyelmet. Üdvözlettel: Aszalos István

 3. Keresztes Albert said:

  Nem történt semmi én nem is haragszom hisz a harag rossz tanácsado

 4. Molnár Török Tibor said:

  Örömmel veszek tudomást arról a tendenciáról, hogy Erdély mindinkább foglalkoztatja a magyarságot! Ami a lényeg, hogy nemcsak az ott élőket, hanem az onnan elszármazottakat is, az egész világon. Teljes mértékben támogatom ezt a már mozgalomnak számító törekvést és kérem az Úrat, hogy most már tegyen is valamit, segítve, ezt a sok megaláztatást megért népet. Sok sikert az egyesület munkájához, és kérek minden erdélyi és nem erdélyi magyart, hogy ne hagyjuk annyiba azt ami elkezdődött, hanem erősebb összefogással segítsük az egyesületet, meg egymást! Tisztelettel, Molnár Török Tibor!

 5. Tisztelt és Kedves Uram -Aszalos Úr,- ERDÉLYIMAGYARSÁG !
  Lelkem és szívem minden örömével veszek minden rezdülést, ami imádott nemzetem irányában történik! Sokunk életét tragikusan határozta meg az igazságtalan -aljas nemzetközi bűncselekmény , ami ellen harcolunk amíg élünk és igyekszünk gyermekeink-unokáink tudatát az igaz történelemre okítani! Ezért a “csonkában” is hirdetem- tanítom az “Otthoni értékeket hogy Ma a Székely testvéreimtől kapom, amit a fejedelemség idején a három részre szakadt országban Erdély őrizte meg a MAGYARSÁGOT ! Történelmi Magyarország köszönheti !!! A szép matricák valóban értékes jelzői a gondolatnak, a törekvésnek! Magam is igyekszem egy-egy jelvénnyel,kitűzővel jelezni belső érzéseimet. (sokaknak meg kell magyarázni, hogy mit is jelentenek ) E soraimmal biztatom, akiket megérint a hazafiasság érzelme , a Székely Nemzet fennmaradása, Erdély Ország örök léte ,szorgalmazza ezt a csekély
  , de fontos együtt működést! ( Az itteni lehetőséget remélem sikerül megtalálni!)
  További eredményes munkát kívánok ,Boldog Karácsonyt, és sikerekben gazdag Szerencsés Új Évet !
  Megkülönböztetett üdvözlettel : id. Székely Sándor

 6. egy kisse bizarr ennyire szettart labakkal a kislany es a kisfiu, de az otlet szuper, en is kerek majd a vegleges valtozatbol:)

 7. Balogh István said:

  Nagyon jónak tartom az ötletet. Egyetlen épitő hozzászólásom lenne. Ahhoz hogy a székely kisfiú annak is látszon ami, a harisnyára kellene a himzés . Minden jót!
  Balogh István.

 8. http://www.causes.com/causes/810844-erdelyorszag

  Pár nap alatt! Már túlléptük az ezret! Köszönöm mindenkinek, aki az igazságért harcol velem együtt! Hajrá Székelyek, és szinpatizásaink! Erdélyország. 2013.-ban önálló ország lesz! De ehhez kel a te akaratod, a te szavazatod is! Tisztelettel, csak egy szavazatot kérek, és egy megosztást! Köszönöm! Isten áldja meg a Székelyeket és a szinpatizásainkat! Kérlek, oszd meg, lájkold, mert a te gyermekeid nem más ország fennhatósága alatt fognak élni, hanem egy szabad hazában, a szeretet országában, mert a Székelyember az nem műanyag, az hús vér ember! A Székelyember tudja mi az Isten és embertársi és a haza szeretete!

 9. Ó bárcsak 3o-35 évvel ezelőtt lehetett volna,ilyen szimpatikus kezdeményezés.Szívesen vállaltam volna a határon/félnapos várakozás/után az eldugott matrica miatti,majrét…………

 10. Macsek Ernő said:

  Már egy hónapja írtam email-t a matricákért de semmi sehol még válasz sem, szomorú vagyok…

 11. szalkai józsef Érd Lászlót ut 11 said:

  Sziasztok!Nekem is szükségem volna ilyen autós matricára!Ha tudtok küldjetek!

 12. Örvendetes és dícséretes a kezdeményezés. Egy dolgot hiányolok, a német nyelvű kiírást, mert bár őket eladták és számuk gyalázatosan megcsappant, évszázadokon át társnemzet volt a független Erdélyország fejedelemségben.
  Gyorsan át kellene javítani a következő sorozat kiadását már úgy jelentessék. Hisz nagy a tömeg akik manapság is még visszajár és hadd vigyék széles nagyvilágba a hírünket így is. Kell egy kicsit a másodlagos marketingre is gondolni, mert nagy a hozadéka.
  No meg kínálgatni, népszerűsíteni Európaszerte, azok által, akik külföldön dolgoznak. Jobban, mint a szamizdadot.
  Johannes

 13. Partali Gyula 943 52 Muzsla 105 Slovakia said:

  Bár én Felvidék-i vagyok de Erdély sorsát mindig is nagy figyelemmel kísérem.
  Csodálom az ottani emberek egyszerüségét és baráti szeretetét melyet minden alkalommal tapasztaltam ott jártamkor. Segítse az Isten céljaik elérésében.

 14. Nagyon jó a Vigyázz rám matrica- hadd javasoljam, hogy készüljön olyan is, hogy VIGYÁZZ RÁNK és mindkét gyerek szerepeljen egy lapon- hála Istennek egyre több családban van már több kis gyerek.

 15. Vitalis lorand said:

  Hogyan rendelhetek en is autos matricakat?

 16. Kizer János said:

  Február 9-én rendeltem 8 matricát, Aszalos István közremüködésével, de több mint 3 honap eltelt és még sehol semmi. Néhany héttel ezelött több üzenetet is küldtem Aszalos Istvánnak de semmi valasz. Szeteném tudni, hogy még remélhetem, hogy egy nap kézbe vehetem a matricákat, vagy csak az egész egy tréfa volt.

 17. budapestenn lehet átvenni vagyis venni valahol . mondjátok a címet s oda megyek

 18. Benkő Levente said:

  Emberek, készítsetek olyan Erdély-öntapadóst is, amelyiken a román nyelvű Transilvania és a német Siebenbürgen is szerepel. Lesz rá vevő, ebben biztosak lehettek. Hajrá!

 19. még nem tünt fel senkinek, hogy az Erdélyes martricán helytelen a Transsylvania?

 20. Fratilor, am si eu o intrebare: daca tot ati facut sticker autonomist pt masini, pe ala cu Transilvania de ce nu ati scris si in romaneste? Ca in ungureste si secuieste si latina va ca da. Oare in limba majoritatii locuiorilor nu se cadea? A propos de respect…

 21. Kedves Zsolt kérem pontosítson…

 22. Tóth János said:

  Bocsánat, ha megsértettem ÖNÖKET! Nen állt szándékomban. Sőt kiállok MELLETTETEK!!!

 23. Sziasztok foldijeim,

  Szerintem az erdelyi matricara 4 nyelven kellett volna felirni a szulofoldunket: roman-magyar-nemet-angol, s csak 1-S-el, szerintetek?!

  Zse.

 24. Jó ötlet a Székely kislány/kisfiú az autóban matrica, bár a fiúnak picit emós a frizurája.

 25. Szarjátok le ,hogy az anyaországi ugymond magyar(állampolgár)mit mond.Az állampolgárság nem egyenesen arányos A MAGYAR NEMZETSÉGGEL.ugy,hogy ne pattogjanak.Árpádék is héten voltak ha nem egyet akartak volna akkor hol tartanánk.Ugy hogy minden magyar egy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s